Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович обіцяє Луценку проблеми за язик

Понеділок, 30 січня 2006, 10:00

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович має у своєму розпорядженні численні сигнали з місць про факти утиску прихильників Партії регіонів і погрозах на їх адресу.

Про це Янукович заявив журналістам у Донецьку після закінчення обласної конференції Партії регіонів.

"Ми вважаємо, що влада ні в якому разі не повинна в цей дуже непростий період часу бути на чийомусь боці, у тому числі, і президент", - підкреслив Янукович.

При цьому він додав, що "до речі, у тому числі і міністр внутрішніх справ, який продовжує бовкати язиком так, як він це робив цілий рік".

"І є закон для такої особи, як міністр внутрішніх справ, який має його дотримуватись як ніхто інший закону, і є політична партія, у якої є чи немає дисципліни", - відзначив Янукович.

Маючи на увазі партійність міністра внутрішніх справ, Янукович зазначив: "Або хочуть соціалісти жити за законом, або вони хочуть мати проблеми".

"Тому що ми усе-таки вважаємо, що і прокуратура, і ЦВК мають відреагувати на всі ці питання", - зазначив Янукович.

У той же час голова Донецької облради Борис Колесников подякував жителям Донбасу за те, що, "незважаючи на всі заяви влади, вони навіть під мікроскопом не знайшли бандитів у списках Партії регіонів".

За його словами, у Донецьку обласну раду ввійшли представники промислової, технічної інтелігенції, представники самих значимих громадських організацій, представники села, робочих колективів.

"На сьогоднішній день список Партії регіонів в обласну раду складає якісну квінтесенцію Донецької області – це гордість і слава Донбасу. І нехай будь-яка політична сила на національному рівні продемонструє таку якість списків", - підкреслив Колесников.

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування