Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Луценка наїхали за "Українську правду"

П'ятниця, 6 січня 2006, 10:57

Центральна виборча комісія виявила у чат-конференції міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в "Українській правді" ознаки політичної агітації.

Під час чат-конференції міністр знайшов 24 "цікавих" прізвища у першій сотні списку Регіонів, у Блоці Литвина - 26 на сотню, у блоці "Не так" - 16 на півсотні.

"Висловлювання Луценка порушує встановлені законом обмеження щодо ведення агітації. Ці висловлювання також порушують принцип рівності прав і можливостей кандидатів у депутати", - сказав "5 каналу" член ЦВК Михайло Охендовський

У зв’язку з цим ЦВК радить Луценку бути стриманішим у висловлюваннях стосовно політичних опонентів.

Разом з тим, інший член ЦВК Олександр Чупахін, який до обрання на цю посаду очолював Секретаріат Соцпартії, бачить у висловлюваннях колишнього соціаліста Луценка інший зміст.

"Йде мова про цікаві призвіща. Дійсно в блоці "Не так" є цікаві призвіща, які знають не тільки в Україні – Блохіна", - сказав він.

Канал зазначає, що спонукання голосувати за чи проти, за законом заборонена будь-якому представнику виконавчої влади. Проте, оскільки інтернет-видання не прирівняні до ЗМІ, роздруківки з Інтернету не вважаються доказом контрагітації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...