Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Давидович доукомплектував Медведчука і всіх, всіх, всіх

П'ятниця, 6 січня 2006, 11:08

Центральна виборча комісія зареєструвала 16 кандидатів у депутати від опозиційного блоку НЕ ТАК, яких раніше було виключено зі списку у зв’язку з неналежним оформленням документів.

Як повідомив доповідач ЦВК Микола Мельник, "документи було виправлено" і кандидати будуть зареєстровані згідно з законодавством, передає кореспондент "Української правди".

Також одностайно ЦВК зареєструвала виборчий список партії "Відродження" у повному складі.

Водночас було відмовлено кандидатам, включеним до списку виборчого блоку "Блок Безпартійних "Сонце" - Всеукраїнського політичного об’єднання "Єдина Україна" та партії "Жінки України".

Причиною відмови, за словами доповідача Марини Ставнійчук, стало те, що обсяг передвиборчої програми партії був більшим за встановлену законодавством форму (7 тис. 800 знаків) і склав 11 тис. 186 знаків.

Також, за словами Ставнійчук, не подали заяви про згоду балотуватися та інші документи 94 особи зі списку, натомість до ЦВК надійшли документи 2 осіб, які не включені до списку.

Також документи 76 осіб не відповідали вимогам законодавства.

ЦВК також зареєструвала кандидатів у депутати, включених до списку Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

ВО "Свобода" стало 42-м суб'єктом виборчого процесу по виборах народних депутатів 26 березня 2006 року.

Член ЦВК Михайло Охендовський нагадав, що ЦВК раніше звернулася до Міністерства юстиції в зв'язку з тим, що при розгляді документів цієї партії були виявлені ознаки порушення частини 1 ст. 37 Конституції України.

5 січня Мін'юст повідомив, що не бачить підстав для звернення у Верховний суд з приводу заборони діяльності ВО "Свобода".

У зв'язку з цим ЦВК прийняла рішення зареєструвати 109 кандидатів по виборчому списку цієї партії. 10 кандидатів виключені у зв'язку з відсутністю згоди балотуватися, 19-ти кандидатам відмовлено в реєстрації в зв'язку з неналежним оформленням документів.

ЦВК також зареєструвала кандидатів у депутати, включених у виборчі списки Партії зелених України, Соціально-християнської партії й Української партії "Зелена планета", яким раніше було відмовлено в реєстрації.

Зокрема, зареєстровані по 1 кандидату - від ПЗУ і СХП, а від УП "Зелена планета" - 12 кандидатів.

У 24.00 6 січня закінчується термін розгляду ЦВК документів, поданих для реєстрації виборчих списків. Партії і блоки мають право повторно подати документи, відхилені раніше в зв'язку з порушеннями. Термін реєстрації останнього кандидата в народні депутати закінчується 13 січня.

Українська правда, "Інтерфакс-Україна", Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: