Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров вирішив, що Тимошенко перетворилась на Чорнобиль

П'ятниця, 10 лютого 2006, 16:05

Прем’єр-міністр Юрій Єхануров вважає, що лідер БЮТ Юлія Тимошенко як "атомний реактор", з яким краще бути в одній команді.

Про це він заявив у п’ятницю під час зустрічі зі студентами Національного університету "Львівська політехніка" у Львові.

"Юлія Володимирівна (Я дуже добре до неї ставлюсь, ми ж усе-таки в одному уряді працювали) - як атомний реактор. Ви знаєте, якщо вона в команді, то ніяких проблем (Уявляєте, яка потуга). А якщо не в команді... ну, тоді Чорнобиль", - сказав Єхануров.

Відповідаючи на запитання щодо своєї оцінки відставки уряду Тимошенко, прем’єр зазначив, що найбільшою катастрофою за останній рік було порушення питання щодо реприватизації, яке призвело до зменшення кількості інвестицій в Україну, а також до того, що зараз усі потенційні інвестори очікують результатів виборів і не поспішають вкладати кошти в Україну.

При цьому прем’єр також зазначив, що "з жахом" думає про той час, коли в уряді будуть лише політики, оскільки, на його переконання, людині без досвіду роботи у виконавчій владі дуже важко одразу пристосуватися до нових умов роботи.

Водночас Єхануров закликав не перебільшувати масштаби політичної кризи в Україні.

За його словами, в Україні спостерігаються "елементи політичної кризи перехідного періоду", який закінчиться після парламентських виборів.

"Є чіткі терміни в цієї кризи, тому я вважаю, що не така вже вона і велика", - сказав Єхануров.

УНІАН, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування