Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Представник Медведчука заступився за "бандитів", яких образили в рекламі

Понеділок, 13 лютого 2006, 17:29

Блок "Не так" просить спеціального уповноваженого представника Генсекретаря Ради Європи прибути в Україну для контролю за виборчим процесом.

Про це повідомив представник блоку, депутат Степан Гавриш на брифінгу в понеділок, передає Ліга.

За словами Гавриша, у блоку є низка доказів порушення виборчого законодавства, застосування адмінресурса провладними політичними силами.

Гавриш заявив, що до відома голів адміністрацій усіх рівнів доводиться відсоток, який мають набрати провладні політичні сили.

Представник блоку "Не так", крім того, відзначив, що на деяких телеканалах здійснюється політична цензура передвиборних роликів його політичної сили.

Він також звернув увагу на політичні реклами блоків "Наша Україна" і "ПОРА-ПРП".

На думку Гавриша, ці політичні ролики використовуються як спосіб агітації не тільки "за", але і "проти", а, крім того, порушують права і свободи людей і містять наклеп по відношенню опонентів.

Зокрема, блок "Не ТАК" обурила фраза з телеролика "Нашої України", де говориться про те, що в даний час бандити повертаються.

"Повертається хто? Повертаються ті політичні сили, які є сьогодні опозицією. Це є прямим обвинуваченням у здійсненні тяжких злочинів великою кількістю політичних сил і громадян, що їх підтримують", - заявив Гавриш.

Він також вважає, що український парламент на сесійному засіданні має обговорити питання, яких саме бандитів має на увазі блок "ПОРА-ПРП" у своєму телевізійному ролику.

Гавриш звернув увагу на фразу "Бандити мають сидіти у тюрмах, а не в парламенті". "Щодо яких бандитів йде сьогодні мова? Які бандити сьогодні сидять у парламенті? Чи не є це образою у відношенні цілої системи влади?", – запитав депутат.

Гавриш обурений і тим фактом, що визначені телеканали відмовляються приймати і показувати політичну рекламу деяких політичних сил.

За його словами, блоку відмовляють на телеканалі "Ера", на "5 каналі" і на "1+1". Гавриш нагадав, що ЦВК прийняла негативне рішення щодо реклами блоку "Не ТАК", тому що там були слова: "Помаранчеві" вожді сьогодні завели країну в безвихідне положення і хаос".

ЦВК сприйняла це як наклеп, оскільки нібито мова йде про "помаранчевих" вождів, що входять у блок політичних сил "помаранчевого" табору.

Гавриш також сказав, що соціологічні дослідження є продуктом маніпулятивних технологій, які ефективно використовує діюча влада.

За словами політика, влада керується закритими дослідженнями, які свідчать, що реальний рейтинг блоку "Не ТАК" складає від 4,1% до 4,5%, зазначив він.

Гавриш вважає, що саме тому влада зосередила на блоці "Не так" весь свій "адміністративний креатив".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
18:14
Цього року темп зростання міжнародної торгівлі має подвоїтися: хто буде основним рушієм
18:05
Франція звинуватила Росію у залякуванні після виклику свого посла
18:01
На Донеччині судитимуть жінку, яка на тиждень лишила трьох дітей без нагляду: молодший син згорів живцем
17:59
фотоНа Харківщині сапери випробовують машину механізованого розмінування 
17:58
Brave1 у 12 разів збільшить гранти на військові розробки: як працює головний техно-кластер української армії
17:53
Україну на інвестиційному саміті SelectUSA у США в червні представлятимуть 15 стартапів
17:36
Глава МЗС Італії проти використання зброї, яку надсилає країна, для ударів по РФ 
17:33
Тариф на електрику для населення може зрости вже цьогоріч – Держенергонагляд
17:30
Детінізація торгівлі: в Україні зростає кількість чеків та легального виторгу
17:14
відеоНа Одещині знищили морську міну
Усі новини...
Реклама: