Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович вирішив покращити життя, а Тимошенко час писати книжки

Вівторок, 14 лютого 2006, 13:00

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович розкритикував дії урядів Юлії Тимошенко і Юрія Єханурова та представив свою програму розвитку економіки.

"Усі розуміють, що саме Юлія Тимошенко керувала економікою України перші 7 місяців минулого року, після чого тягар відповідальності за вчинене звалився на Юрія Єханурова, який продовжує робити гарну міну при поганій грі", - сказав Янукович, виступаючи перед експертами-економістами.

"Уряд під керуванням Тимошенко зробив стільки дурниць, що в пору видавати довідник з анти-економіки", - сказав він.

Янукович також підкреслив, що в результаті економічної політики влади "люди голодують і замерзають".

"Україна побила європейський рекорд: не в найжорсткіші холоди уряд допустив, щоб загинули від обмороження більше 800 громадян країни", - сказав він.

"У плані зовнішньої політики влада Ющенка вирішила ускладнити відносини України з Росією. Вони зробили це, переслідуючи власні політичні інтереси", - відзначив Янукович.

"Вони створили нестабільність з метою формування зовнішньої погрози, сповідаючи принцип Бісмарка: щоб об'єднати Німеччину, потрібно оголосити війну Франції", - сказав він і додав, що результати цієї політики катастрофічні.

"Список негативів, привнесених помаранчевою владою довший за зимову ніч", - додав він.

У той же час, Янукович представив план "Покращення вашого життя вже сьогодні".

Серед головних економічних пріоритетів партії Янукович назвав незалежну судову систему, податкову реформу, захист прав приватної власності, сприяння іноземним інвестиціям, прозорі державні витрати, відділення влади від бізнесу і нове законодавство щодо боротьби з корупцією.

"Збереження особливих відносин з Росією - ще одна пріоритетна частина нашої економічної стратегії, включаючи членство в ЕЭП", - сказав Янукович.

"У той же час, наші особливі відносини з Росією не виключають тісних і плідних зв'язків із Заходом. Ми підтримуємо продовження за планом дій, прийнятим спільно Україною та Євросоюзом, і просування в перспективі до членства в Євросоюзі", - додав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування