Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров готовий до того, що "Газпром" підніме ціни на газ

Четвер, 16 лютого 2006, 14:03

Прем'єр-міністр Юрій Єхануров припускає підвищення Росією ціни на газ для України понад 95 доларів за тисячу кубічних метрів.

За його словами, укладена угода з компанією "Газпром", передбачає підвищення ціни на газ протягом найближчих 5 років тільки у випадку згоди обох сторін.

Рибачук сходив на еротичну комедію від Литвина

Водночас Єхануров підкреслив, що стабільність цін ніхто не може гарантувати.

"Якщо не зможемо з ним ("Газпромом") домовитися, ціна виросте", – сказав голова уряду в інтерв'ю польському щотижневику Gazeta Wyborcza, повідомляють "Новости Украина" з посиланням на "Українські новини".

Єхануров також не виключає можливості розгляду розбіжностей за газовим договором в арбітражному суді в Стокгольмі (Швеція).

На його думку, ціна на газ для України буде залежати від зовнішніх обставин. "Ціна на газ для України залишиться стабільною доти, поки не зміняться зовнішні обставини, відповідно до яких ця ціна стане несправедливою", – сказав Єхануров.

Раніше міністр економіки Арсеній Яценюк заявив про намір України підвищити раніше обговорені тарифи на транзит і збереження російського газу у випадку підвищення Росією ціни на газ для України понад 95 доларів за тисячу кубометрів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...