Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через викриття Луценка постраждали ще двоє людей

Субота, 18 лютого 2006, 13:51

Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію ще двох кандидатів у народні депутати з 10, що мають непогашену судимість.

На засіданні в суботу ЦВК скасувала рішення про реєстрацію кандидатів у народні депутати Володимира Довбиша, включеного до списку "Опозиційного блоку "Не ТАК!" під номером 266, а також Віктора Хабовського, включеного до списку Всеукраїнського об'єднання "Свобода" під номером 70.

Таке рішення було прийнято на підставі особистих заяв Довбиша і Хабовського про відкликання згоди балотуватися в народні депутати.

Раніше голова ЦВК Ярослав Давидович повідомив, що в комісію надійшла інформація МВС про результати перевірки кандидатів у депутати на предмет не знятих або не погашених судимостей.

За підсумками перевірки, така не знята або не погашена судимість була виявлена в 10-ти зареєстрованих кандидатів.

Як повідомлялося, у п'ятницю ЦВК скасував реєстрацію кандидата в народні депутати В'ячеслава Сабкова, включеного в партійний список блоку НДП під номером 445, а також кандидата в народні депутати Олександра Юдько, що був включений у виборчий список блоку "Держава - Трудовий союз" під номером 86.

***

Давидович також повідомив, що за попередньою інформацією, що надійшла з ЦВК, на підтримку всеукраїнського референдуму з питань вступу України в НАТО і ЄС зібрано 354,5 тис. підписів.

Глава Центвиборчкому нагадав, що комісія зареєструвала, станом на суботу, 109 ініціативних груп усеукраїнського референдуму з питань вступу України в НАТО і ЄС.

За словами Давидовича, зі 109 зареєстрованих ініціативних груп 14 подали відомості про збір підписів.

Згідно з цими відомостями, дані ініціативні групи мають 18 тис. передплатних аркушів, що містять 354,5 тис. підписів на підтримку референдуму.

Як повідомлялося раніше, відповідно до рішення ЦВК, останній термін збору підписів на підтримку даного референдуму минає 1 березня. Для того, щоб було прийняте рішення про проведення референдуму, необхідно зібрати в його підтримку не менш 3 млн. підписів.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування