Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У сина Януковича ростуть симпатичні показники

Четвер, 2 лютого 2006, 15:59

За надання російській мові в Україні статусу другої державної проголосували 60 900 осіб, проти – 28 500.

Такі останні результати SMS-референдуму "За російську мову", організованого Партією регіонів.

У той же час за інформацією сайту референдуму, "станом на 10 годину 1 лютого "за" висловилися 52 924 осіб (66,3%), "проти" - 26 860 (33,7%).

Для участі в референдумі необхідно відправити SMS з цифрою "1", якщо ви "проти" надання російській мові в Україні статусу другої державної і з цифрою "2" - якщо ви "за" на короткий номер 7757 (єдиний для всіх національних операторів).

У відповідь учаснику голосування буде відправлено SMS, у якому вказується категорія, у яку прийнято його голос – "за" або "проти".

"Проголосувати в референдумі можна тільки один раз, усі номери фіксуються і повторні голосування з одного номера не зараховуються, про що учасника повідомлять", - зазначається на сайті.

Як відомо, проект стартував 17 січня і триватиме протягом 2 місяців. Щоденна статистика референдуму оприлюднена на сайті, статистика ж самого сайту є закритою.

SMS-референдум проводиться в Україні вперше, керівником проекту є син лідера Партії регіонів Віктор Янукович. Сама Партія регіонів виступає за надання російській мові статусу другої державної.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: