Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний не вірить в те, що Литвин вже підписав

П'ятниця, 3 лютого 2006, 14:49

Керівник виборчого штабу блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний стверджує, що відставки уряду не відбулося, оскільки до цього часу не підписано відповідну постанову Верховної Ради.

Про це він заявив у п'ятницю на прес-конференції в Києві.

За словами Безсмертного, "до цього часу так і не вийшли постанови Верховної Ради про відставку уряду та деяких міністрів".

Тому в такій ситуації говорити про відставку уряду як "юридичний акт" передчасно, оскільки це навіть не зроблено формально, додав він.

НОВИНИ ТаблоID

Безсмертний зазначив, що хаос, в якому звинувачують владу представники Народного блоку Литвина, зумовлений "абсолютно безвідповідальним рішенням про відставку" Кабінету міністрів.

Він підкреслив, що такі звинувачення не мають ніякого відношення до "Нашої України", яка не голосувала за відставку уряду.

Водночас прес-секретар голови ВР Ігор Сторожук повідомив, що відповідна постанова парламенту про відставку уряду не лише підписана Литвином, а й надрукована в газеті "Голос України" у п’ятницю.

Як відомо, 10 січня Верховна Рада відправила уряд Юрія Єханурова у відставку. Уряд не вважає себе таким, що відправлений у відставку, і називає дії парламенту неконституційними.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування