Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Проффесор" Янукович написав добру і красиву книгу

Субота, 11 березня 2006, 16:55

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович презентував свою книгу "Рік в опозиції".

Як повідомляє прес-служба партії, презентація пройшла в суботу під час зустрічі Януковича з представниками художньої і творчої інтелігенції.

Як відзначив автор, пам'ятаючи, що лише добро і краса врятують світ, незважаючи на численні підстави для цього, він утримався від різких і негативних оцінок дій своїх політичних опонентів.

"Адже конструктивними у мистецтві й політиці можуть бути лише добрі, щирі наміри", - вважає Янукович.

Під час зустрічі він також запевнив представників інтелігенції в тому, що саме добрі і благородні начала, що лежать в основі всякого щирого мистецтва, завжди були моральними критеріями, якими керується очолювана ним політична сила.

Янукович пообіцяв, що у випадку ще більшого посилення впливу Партії регіонів на керівництво українською державою, турботи і сподівання художньої і творчої інтелігенції стануть одним з тих завдань, що будуть вирішуватися в першу чергу.

На зустрічі з Януковичем були присутні, зокрема, художній керівник Національного українського хору імені Верьовки Анатолій Авдієвський, художній керівник Національного ансамблю танцю України імені Вірського Мирослав Вантух, академік Академії мистецтв України Микола Мащенко.

У заході також брали участь художній керівник драматичного театру ім.Лесі Українки Михайло Рєзникович, член-кореспондент Академії мистецтв України Лариса Скорик, народна артистка України Олександра Смолярова, а також "президент Міжнародного творчого центру, народний артист України, професор, Гранд доктор філософії Ян Табачник".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування