Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" думає, що "людський череп" януковичам примарився

Понеділок, 13 березня 2006, 10:12

"Наша Україна" спростовує інформацію про застосування забороненої технології 25 кадру в агітаційному фільмі Блоку "Загроза. Страшна правда".

Про це йдеться у заяві "Нашої України" з приводу звинувачень Партії регіонів у нібито застосуванні в одному з кадрів фільму "перекошеного, спеціально відредагованого у страшному варіанті темно-синього людського черепа".

"Партія регіонів неспроможна спростувати жоден факт з фільму "Загроза. Страшна правда"
Блок "Наша Україна" висловлює глибоке співчуття Партії регіонів з приводу реакції окремих її лідерів на фільм "Нашої України" "Загроза. Страшна правда". Неспроможність тверезо мислити стає для "регіоналів" симптоматичною", - сказано в заяві Блоку.

"Особливо впадають у вічі постійні аналогії та паралелі з психічними явищами. У 2004 році помаранчевий Майдан вони обізвали психотропною зброєю; студентську витівку з яйцем – інтерпретували, як удар важким тупим предметом; "наколоті" апельсини й досі залишаються для них найжахливішим спогадом з часів революції", - наголошується в заяві.

Як зазначають члени Блоку, "Нашу Україну" звинуватили в електронному тероризмі. "Очевидно, що і цього разу перегляд фільму обернувся для лідерів Партії регіонів низкою "психологічних ефектів". Як то "білий спалах, темно-синій людський череп", - заявляють вони.

Як стверджує прес-служба, намагаючись "сколихнути суспільство псевдосенсаційними заявами, Партія регіонів, насправді, приховує неспроможність спростувати жоден з викладених у фільмі фактів, зокрема – щодо судимостей її лідера Віктора Януковича".

"Беручи до уваги характер звинувачень з боку Партії регіонів, Блок "Наша Україна" закликає фантазерів з табору "блакитних" не баритися із судовими позовами і хоча б раз відповісти у суді за свої наклеп і брехню", - сказано у заяві.

Водночас, як сказано у заяві керівника виборчої кампанії Партії регіонів Євгена Кушнарьова, партія вимагає від Центрвиборчкому дати "принципову оцінку" діям "Нашої України" щодо використанням на фоні логотипу Партії регіонів так званого "25-го кадру".

Він наголосив, що "матеріали грубого порушення закону, матеріали нецивілізованих форм політичної боротьби будуть передані в суд".

Кушнарьов вважає, що "Наша Україна" "використала час не для політичної реклами, а для антиреклами, із застосуванням заборонених технологій".

Українська правда, УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: