Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин не хоче, щоб у парламенті обмежували "божу благодать"

Понеділок, 13 березня 2006, 20:35

Глава Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що соціологічні рейтинги політичних сил, які беруть участь у виборчій кампанії, будуть істотно відрізнятися від реальних результатів на виборах 26 березня.

Про це спікер сказав на прес-конференції в Коростишеві Житомирської області в понеділок.

Він нагадав, що оприлюднення результатів соцопитувань уже заборонено, однак процеси, за його словами, "відбуваються динамічно".

"Я думаю, відмінності будуть і істотні", - сказав Литвин, відповідаючи на відповідне запитання.

Коментуючи дебати, що відбулися в неділю між представниками Народного блоку Литвина і Соцпартії, Литвин сказав, що вони проходили коректно з боку його блоку, який продемонстрував, що "він на практиці вибудовує політичну лінію на конструктиві".

"Він (Народний блок Литвина) не воює ні з ким, не бореться, а пропонує свої підходи до того, як має розвиватися суспільство", - сказав спікер. "Це була солідна бесіда", - додав він.

На його думку, політична сила, яку він очолює, показала, що в неї є реальні професіонали, реальна команда, яка компетентно говорить про питання, що турбують людей.

Відповідаючи на питання про те, скільки, на думку, буде жінок у складі майбутнього парламенту, Литвин сказав, що на сьогоднішній день близько 20% кандидатів у депутати - це жінки.

На його думку, відсоток жінок має бути в майбутньому парламенті. "Але як я завжди кажу, що не можна обмежувати божу благодать", - сказав він.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування