Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Проти "Нашої України" готують провокацію з Європи?

Четвер, 16 березня 2006, 12:29

"Наша Україна" попереджає про можливе оприлюднення опонентами блоку інформації щодо "міфічної української частки" "РосУкрЕнерго".

З такою заявою виступив керівник аналітичного департаменту штабу "Нашої України" Анатолій Луценко, повідомляє прес-служба блоку.

За його словами, аналітдепартаменту стало відомо, що "протягом кількох останніх днів здійснюється відповідна робота з європейським політичним середовищем щодо пошуку можливостей оприлюднення псевдосенсаційної інформації щодо міфічної "української частки" "РосУкрЕнерго".

"Після того, як "чорним" піартехнологам опонентів не вдалося реалізувати провокаційні сценарії щодо причетності членів "Нашої України" до компанії "РосУкрЕнерго" на "ближніх" інформаційних майданчиках України та Росії, вони почали шукати можливості використання "далекого" європейського варіанту", – додав Луценко.

Раніше "Наша Україна" попереджала про можливість викиду компромату, спрямованого проти членів списку блоку Олександра Третьякова, Петра Порошенка та Петра Ющенка про їх "причетність" до "РосУкрЕнерго".

"Технологічно цей компромат може озвучити в прямому ефірі "Інтеру" пан Бакай", - заявив тоді Луценко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: