Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко погрожує нашоукрїнцям, що піде в опозицію

Четвер, 16 березня 2006, 16:36

Лідер Блоку Юлія Тимошенко вважає цілком можливою коаліцію в майбутньому парламенті між "Нашою Україною" і Партією регіонів і заявляє, що при створенні такої коаліції БЮТ піде в опозицію.

"Абсолютно очевидною після прес-конференції, що провів президент України, є можливість проекту об'єднання "Нашої України" з Партією регіонів", - сказала вона на прес-конференції в четвер у Харкові.

Про це, на її думку, свідчить той факт, що Віктор Ющенко на пряме запитання про можливості такої коаліції "не сказав "ні"" (президент сказав, що відповість на це питання через місяць).

"Якщо буде створена коаліція "Нашої України" і Партії регіонів, ми не підемо в цю коаліцію, ми також не підемо в коаліцію з Партією регіонів", - заявила вона.

"Ми будемо тоді працювати в опозиції або створимо коаліцію з тими депутатами в парламенті, що разом з нами будуть усувати великий капітал від прямого впливу на політику", - підкреслила Тимошенко.

Вона відзначила, що можливе об'єднання "Наший України" і Партії регіонів не є символом єдності сходу і заходу України.

"Ця єдність нових кланів і самого могутнього донецького клану, і це не має ніякого відношення до інтересів людей, що живуть на заході і сході", - підкреслила вона.

Лідер БЮТ заявила, що не вважає Партію регіонів "партією як таковою".

На її думку, дана політична сила являє собою структуру "найбільш впливового клану, що не має стати владою в Україні". За її словами, компроміси з цією силою "призведуть до того, що усе, що було за часів кучмізму, буде тільки нарощуватись".

Вона підкреслила, що центральною задачею для України бачить саме усунення кланів від влади. "Поки ми не вирішимо цього питання, не варто очікувати відчутних змін", - сказала Тимошенко.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування