Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" ділить шкуру невбитого ведмедя

П'ятниця, 17 березня 2006, 11:33

Голова фракції "Нашої України" Микола Мартиненко висловив переконання в тому, що помаранчеві сили все-таки об’єднаються в майбутньому парламенті.

Про це він заявив у четвер під час брифінгу для журналістів у Львові.

"Об’єднатися до виборів завадили певні амбіції окремо взятих політичних cил і політиків.
Але прагнення до об’єднання в "Нашої України" завжди було і я переконаний в тому, що воно залишиться і після парламентських виборів", - підкреслив Мартиненко.

"Прикро сьогодні визнавати той факт, що деякі помаранчеві сили, у зв’язку з тим, що вони не наберуть більше трьох відсотків, не потраплять до парламенту. Тоді як, коли б вони йшли у коаліції, вони б обов’язково туди потрапили", - повідомляє прес-служба "НУ" слова Мартиненка.

Мартиненко також повідомив, що "зараз обговорюється ідея майбутньої фракції у парламенті. Розглядається думка про те, щоб це була єдина фракція "Нашої України", яка б не мала політичних груп".

"Наша Україна" буде займати активну позицію у формуванні коаліції і буде відігравати ключову роль у самому процесі роботи в парламенті, а також робитиме все для того, щоб ця коаліція виконувала програму президента", – зазначив Мартиненко.

За його словами, нинішній парламент є антипрезидентським парламентом Кучми і тільки те й робить, що гальмує процес реформування в Україні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування