Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича буде діловий телеканал

П'ятниця, 17 березня 2006, 12:18

Холдинг "Іліташ" підконтрольний депутату від Партії регіонів Ігорю Шкірі створює діловий канал на базі телекомпанії "Заграва".

"Ми з початку січня є повними власниками цієї телекомпанії", — заявив фінансовий директор виробничого об'єднання "Іліташ" Олег Кутиркін, слова якого наводить газета "Дело".

За його словами, на початку року холдинг купив 100% акцій "Заграви". Колишній власник і голова правління каналу Іван Слива підтвердив факт заключення угоди.

Нові власники мають намір перетворити проект в український аналог російського ділового каналу "РБК-ТВ". Його назва вже придумана — "ТБ-1".

Проект буде спеціалізуватися на висвітленні економічних, фінансових і політичних новин країни, при цьому ухил буде робитися на аналітику.

"Останні декілька років у зв'язку з ненормальним фінансуванням каналу він являв собою не дуже гарне видовище. Тепер ми будемо створювати інформаційний канал зовсім іншого рівня. Обличчя каналу і менеджмент будуть змінюватися кардинально", - заявив Кутиркін.

Кутиркін відмовився оприлюднювати суму, що "Іліташ" заплатив колишнім хазяїнам "Заграви". "Купили за гарну суму. Кілька мільйонів", — ухилвся від прямої відповіді він.

Призначений генеральний продюсер каналу Ігор Лемешко повідомив, що зараз йде активна підготовка до виходу каналу в ефір у новому форматі.

"Ведемо переговори з багатьма журналістами, але називати їхні імена я зараз не хочу", — сказав Лемешко.

Генпродюсер також відмовився оприлюднювати загальний кошторис і терміни проекту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування