Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На вибори приїдуть 3,5 тис. іноземців

Неділя, 19 березня 2006, 15:06

За ходом парламентських виборів 26 березня в Україні будуть стежити 3518 міжнародних офіційних спостерігачів.

Про це повідомив глава Центвиборчкому Ярослав Давидович на засіданні комісії. У неділю ЦВК прийняла останню постанову про реєстрацію іноземних спостерігачів у зв'язку з витіканням строків подачі звернень.

За словами Давидовича, у неділю були зареєстровані 854 спостерігача від Польщі, Румунії, Франції, Швеції, США, Угорщини.

Також були зареєстровані спостерігачі від Міжнародної громадської організації сприяння розвитку виборчих технологій "За справедливі вибори", Американського центру міжнародної профспілкової солідарності, Фонду "Інститут міжнародних досліджень".

Крім того, від Українського конгресового комітету Америки, Всесвітнього конгресу українців, "ЕNЕМО-асоціація громадян", Агентства міжнародного розвитку США, Конгресу Українців Канади, Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ, Бюро інформації Ради Європи в Україні, Міжрегіонального фонду сприяння громадському контролю за справедливими виборами "Спостерігач".

Також ЦВК зареєструвала спостерігачів від Ради міжпарламентської асамблеї СНД, Міжнародного республіканського інституту, Європейського парламенту, Міжнародної організації спостереження за виборами CIS-ENEMO, Європейського банку реконструкції та розвитку, Українсько-польського форуму, Міжнародного союзу громадських об'єднань "Союз комсомольських організацій ВЛКСМ".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...