Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз готовий запропонувати свого прем’єра

Четвер, 2 березня 2006, 19:52

Лідер Соцпартії Олександр Мороз заявляє, що політична сила, яку він очолює, може запропонувати кандидатуру на посаду прем’єра у майбутньому уряді.

Про це він сказав під час прес-конференції у Львові у четвер, повідомляє прес-служба СПУ.

Водночас, за словами Мороза, “сьогодні не можна говорити про конкретну людину на посаду майбутнього прем’єр-міністра, або заявляти, що зараз відбуваються вибори прем’єр-міністра".

"Робити такі заяви може або утопіст, або авантюрист”, - сказав він.

Лідер СПУ зауважив, що порядок призначення прем’єр-міністра має визначатися процедурою, відображеною в проекті змін до регламенту Верховної Ради, або в окремому документі.

Він також зазначив, що фракція СПУ у парламенті внесла проект такого документу до ВРУ, який поки що не одержав підтримки депутатів.

“Але на наступному останньому сесійному тижні для нинішньої каденції парламенту ми будемо розглядати комплексні зміни до регламенту. Відповідно до проекту документу прем’єр-міністром може бути представник найчисельнішої фракції в парламенті або інша людина, яка здатна керувати урядом”, - розповів Мороз.

На його думку, прем’єром повинна бути досвідчена людина, яка буде готова виконувати спільну програму коаліції, що візьме на себе відповідальність за формування Кабміну.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування