Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко поскаржилася, що не може потрапити на концерт Шона Карра

Четвер, 2 березня 2006, 20:49

Робочий день лідера БЮТ Юлії Тимошенко починається раніше восьмої ранку, а закінчується близько години ночі.

Про це Тимошенко розповіла на прес-конференції в Херсоні у четвер, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Я позбавлена значної частини нормального життя. Наприклад, мені хочеться ходити на концерти. Але я навіть концерт свого власного зятя ще не бачила. Я тільки десь там записи бачила, чим пишається моя дочка", - сказала вона.

Говорячи про те, які книги вона читає, Тимошенко зазначила, що "за останній рік читала тільки філософську літературу, оскільки без неї неможливо формувати політику".

На питання, чи залишився в неї з часів революції помаранчевий одяг і чи знадобиться він їй ще коли-небудь, Тимошенко сказала:

"Помаранчевий одяг мені не потрібен, тому що в мене серце помаранчеве. Я ціную ті принципи, що були проголошені, я вірю в них, насамперед", – підкреслила вона.

Тимошенко нагадала, що після відставки уряду Юрія Єханурова члени "Нашої України" з Тернопільської області запропонували їй здати помаранчеві прапори, мотивуючи це тим, що вона зрадила уряд Єханурова.

"Прапори можна здати, а серце куди діти?..", - запитала вона.

"Мені здається, що чим більше буде політиків, які будуть не на кольори ставати, а на головні ідеї, буде більше користі для країни", – підсумувала Тимошенко.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: