Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На ультиматум Тимошенко Безсмертний відповів шантажем

Вівторок, 21 березня 2006, 16:34

Керівник виборчої кампанії Роман Безсмертний здивований вимогами Тимошенко оприлюднити свої плани щодо формування коаліції у майбутньому парламенті, оскільки днями вони обговорювали перспективи коаліції.

"Мені дивно було чути сьогоднішні заяви Юлії Тимошенко", - сказав Безсмертний у вівторок на брифінгу.

"Дивно, тому що на минулому тижні я вперше впродовж усієї виборчої кампанії зустрівся з Юлією Тимошенко. При чому – за її ініціативою. Під час нашої зустрічі ми якраз і обговорювали питання майбутньої помаранчевої коаліції", - заявив він.

Безсмертний розповів, що вони з Тимошенко "практично домовилися, що підписання такого документу може відбутися або на спільній акції, яка може пройти цими днями, або 26-го ввечері, тим самим остаточно поставивши крапку у цій дискусії".

"Єдине питання, яке ми дискутували – чи має бути в коаліції п’ять учасників, чи три (без Блоку ПРП-Пора та Блоку Костенка-Плюща)".

"Тому для мене є щонайменше дивною позиція Юлії Володимирівни, коли сьогодні вона поливає брудом тих, кому, можливо, зовсім скоро доведеться тиснути руки", - заявив Безсмертний, слова якого наводить прес-служба "Нашої України".

Щодо кандидатур на ту чи іншу посаду, він зазначив: "Ми чи не єдина політична сила, яка формувала свій виборчий список на абсолютно відкритих партійних форумах".

"Ми і далі - на засіданні президії партії, на засіданні політради партії - будемо формувати список кандидатур на посади прем’єра та інших членів уряду. Говорити, що кадрове питання вже вирішне – абсолютно передчасно", - зазначив Роман Безсмертний.

Він також запропонував Тимошенко "увечері 26-го прийти на Іллінську, 9 і підписати угоду, тест якої ми готові спільними зусиллями в черговий раз відпрацювати".

Він наголосив, що "Наша Україна" відстоювала і відстоює необхідність формування Помаранчевої коаліції як коаліції більшості в парламенті, яка сформує майбутній уряд.

"Тому я відкидаю будь-яку ймовірність укладання "Нашою Україною" коаліційної угоди з іншими політичними силами, в тому числі і з Партією регіонів - ми категорично проти виходу за рамки помаранчевих сил при укладанні коаліції", - зазначив він.

"Якби не сьогоднішні абсолютно невмотивовані заяви Юлії Тимошенко, я б взагалі не починав цієї розмови про нашу з нею зустріч", - зауважив він.

Він наголосив, що "найбільше цінує в політиці дотримання позицій і домовленостей у процесі переговорів". "Однак у такій ситуації я змушений був проінформувати вас про те, що зустріч з Тимошенко відбувалася, і що документ про коаліцію готується", - сказав він.

"Проте якщо надалі пані Тимошенко продовжуватиме дезінформацію населення, то я оприлюдню документ, який ми сьогодні отримали від її Блоку, щоб ви могли дати оцінку всьому тому, що там написано", - додав Безсмертний.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування