Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма надав перевагу Медведчуку перед Януковичем

Четвер, 23 березня 2006, 14:44

Екс-президент Леонід Кучма впевнений, що майбутній парламент не буде розпущено.

"Скільки витрачено і ресурсів, і щиросердечних сил. Я переконаний, що розпуску парламенту не буде", - сказав Кучма в інтерв'ю журналістам у четвер у Києві.

Разом з тим екс-президент пояснив, що якщо в політиків є розум, то вони навряд чи підуть на розпуск парламенту, тому що, якщо "знову кинути Україну у виборчий процес", то країні ніхто руки не простягне, на неї і так дивляться з подивом.

Відповідаючи на питання про можливі конфігурації коаліції в майбутньому парламенті, Кучма сказав, що боїться давати однозначну відповідь і запропонував почекати дня виборів.

"А 27 зранку вже буде зрозуміло, чи буде можлива коаліція помаранчевих, або буде якась інша конфігурація", - додав він.

У той же час Кучма відзначив, що йому б хотілося, щоб у парламенті була така конфігурація, "яка б сказала "Стоп!" протистоянню в країні". Це моя мрія", - сказав екс-президент.

Говорячи про те, за кого він має намір голосувати, Кучма сказав, що, можливо, за опозиційний блок "Не так!".

Екс-президент підкреслив, що хотів би бачити в майбутньому парламенті цей блок, оскільки "завжди необхідна в парламенті сила, як говорять, щука, щоб карась не дрімав, влада не дрімала".

Крім того, Кучма висловив думку про те, що в опозиційному блоці "Не Так" багато "керівників високого рівня".

"Там також перший президент України Леонід Кравчук, що може багато зробити, як для парламенту, так і для країни", - додав він.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування