Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З черепом "Нашої України" розбереться Генпрокуратура

Субота, 25 березня 2006, 13:41

Центвиборчком направив звернення в Генпрокуратуру з приводу розміщення 25-го кадру при показі фільму про передвиборну агітацію в Донецькій області.

Таке рішення ЦВК прийняв на засіданні в суботу, розглянувши звертання представників Партії регіонів до Центральної виборчої комісії з правом дорадчого голосу Олени Лукаш.

Раніше Партія регіонів заявила про використання блоком "Наша Україна" забороненої технології 25-го кадру при показі в ефірі Першого національного телеканала (УТ-1) фільму про передвиборну агітацію в Донецькій області "Загроза. Страшна правда".

Реклама:

За словами одного з лідерів партії Тараса Чорновола, "аналіз фільму "Нашої України", спрямованого проти Партії регіонів, показав факт використання так званого 25-го кадру, що заборонений законодавством України і за використання якого передбачена кримінальна відповідальність".

У свою чергу, у "Нашій Україні" спростували інформацію про використання заборонених технологій і 25-го кадру, зокрема, при показі цього фільму.

10 березня, у вечірньому ефірі Першого національного телеканала був показаний фільм "Загроза. Страшна правда". Блок "Наша Україна" анонсував фільм як стрічку про хід виборчої кампанії в Донецькій області, списку Партії регіонів і загрозу реваншу.

ВІДЕО ДНЯ

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування