Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко проголосував за загадкову жінку

Неділя, 26 березня 2006, 13:25

Мер Києва Олександр Омельченко проголосував за жінку, однак не назвав її імені, і яку політичну силу вона представляє.

"Я правила не міняю, голосую завжди за одну з жінок всі останні 12 років. Так я вчинив і сьогодні", - сказав Омельченко журналістам на виборчій дільниці.

Також він повідомив, що визначився зі своїм вибором у Київраду, районні ради й Верховну Раду дуже давно, а останнім часом просто утвердився у ньому.

"Я визначався не вчора, не сьогодні, а визначався протягом багатьох років, а в останні місяць або тиждень звіряв й уточнював у тому, у чому я переконаний", - сказав він.

Крім того, Омельченко вважає, що після виборів депутати Верховної Ради повинні об'єднатися заради однієї мети - єдності нації.

"Сьогодні фактично йде боротьба на рівні високих і найбільш впливових політичних партій, але не боротьба за ідеологію, а просто боротьба особистостей за вершину влади", - вважає Омельченко.

З його слів, політикам треба об'єднатися й діяти в інтересах держави, а якщо цього не відбудеться, то народ може ініціювати референдум.

"Якщо після виборів у березні буде стабільно тривати роз'єднання націй по регіонах: схід-захід, південь-північ, думаю, що люди можуть вирішити це питання, і ініціювати народний референдум, але без участі тих найвпливовіших партій, а ми їх знаємо - це "Наша Україна", Партія регіонів, партія "Батьківщина", - вважає Омельченко.

Також він зазначив, що особисто як громадянин вірить в об'єднання політиків.

"Хочу в це вірити. Якщо цього не відбудеться, я буду там, де будуть люди, я буду з людьми. Але я вірю", - сказав Омельченко.

Крім того, він переконаний, що буде співпрацювати з усіма політичними силами, які ввійдуть до майбутнього складу Київської міськради незалежно від їхніх політичних поглядів і кількості депутатів від кожної партійної організації.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування