Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ПОКЛИКАВ ДО СЕБЕ ТИМОШЕНКО

Понеділок, 27 березня 2006, 20:18

Юлія Тимошенко на вівторок запрошена до президента Віктора Ющенка.

Про це сказала сама Тимошенко під час брифінгу у понеділок ввечері.

Тимошенко також зазначила, що у цей день провела зустрічі з представниками усіх партій, які входять до коаліції.

Реклама:

"Ми ще раз переглянули проект меморандуму, який дозволить формувати владу і брати відповідальність на три політичні сили", - сказала Тимошенко.

"Принципових розходжень немає. Іде дискусія всередині "Нашої України", де триває адаптація до несподіваних результатів на парламентських виборах", - додала Тимошенко.

Вона попередила, що є ризик створення коаліції за участі Партії регіонів. "Зараз розгортається проект про створення великої коаліції. Ті люди, які принесли цей проект у кишені, у підсумку матимуть абсолютний нуль", - пообіцяла Тимошенко.

ВІДЕО ДНЯ

Говорячи про поділ посад у новому уряді, Тимошенко сказала, що БЮТ хоче отримати портфель принаймні одного силовика.

"Наша сила претендуватиме на призначення хоча б одного керівника силових структур. Бо прийшов вже час відповідати за порушення закону в Україні", - сказала Тимошенко.

Говорячи про повернення нечесно приватизованих об’єктів, Тимошенко сказала, що це питання повинно бути виключно в компетенції суду.

***

Водночас, як повідомляє прес-служба президента, у вівторок Віктор Ющенко планує провести низку політичних консультацій із керівниками партій і блоків – лідерів парламентських перегонів, зокрема, Партії регіонів, БЮТ, блоку "Наша Україна" та СПУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування