Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Давидович пообіцяв нацькувати Медведька на фальсифікаторів

Середа, 29 березня 2006, 14:49

Голова Центрвиборчкому Ярослав Давидович розцінює заяви політичних партій щодо виявлених ними порушень як "політичні декларації" і просить надавати конкретну інформацію про них.

"Сьогодні - вже третій день підрахунку голосів, а жодного протоколу з конкретними фактами фальсифікацій чомусь ніхто не приніс", - сказав Давидович на прес-конференції в середу.

"Я прошу, якщо у вас є на руках хоча б два протоколи з цифрами, підписані членами виборчої комісії, принесіть, я їх сам особисто завезу до Медведька", - зазначив він.

За його словами, законом не визначено процедуру перерахунку голосів, і кожне звернення політичної сили окремо розглядатиметься ЦВК та судом, "і в кожному випадку прийматиметься окреме рішення".

"Все, що є на сьогоднішній день – це декларації. Вереску повно, а фактів немає", - сказав Давидович, додавши, що визнає право політичних сил на подібні заяви.

Проте, за його словами, "з іншого боку, якщо програвати, то треба програвати гідно".

На питання щодо затримки підрахунку голосів в окремих регіонах, Давидович зазначив:

"За моєю інформацією там вже майже на всіх дільницях завершено підрахунки. Єдина проблема – довезти протоколи до Києва. А також затвердити ці протоколи на місцях".

Він повідомив, що звернувся до президента Віктора Ющенка та прем’єра Юрія Єханурова з проханням посприяти транспортуванню протоколів з регіонів до Києва.

За його словами, Єхануров вже звернувся з відповідним проханням до губернаторів цих областей.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування