Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через представника "Привата" дістанеться трьом телеканалам

Середа, 29 березня 2006, 15:12

Прокурор Дніпропетровської області Володимир Шуба звернувся з позовами про захист честі, гідності та ділової репутації в Бабушкинський райсуд міста Дніпропетровська до бізнесмена Геннадія Корбана.

Також з такими ж позовами Шуба звернувся і до трьох телеканалів: "НТН", "1+1" і "Приват-Дніпро", повідомила в середу старший помічник прокурора області Світлана Чорна.

За її словами, Шуба просить суд визнати інформацію, поширену 20 березня 2006 року, такою, що не відповідає дійсності, принижує його честь, гідність та ділову репутацію.

Також прокурор просить дати спростування "недостовірної інформації" на телевізійних каналах "НТН", "1+1" і "Приват-Дніпро" та стягнути моральний збиток у розмірі 50 тис. грн.

За словами Чорної, якщо позов прокурора задовольнять, він просить переказати гроші в рівних частинах на рахунки школи-інтернату Марганецького відділу освіти і комунального підприємства "Неповна середня загальноосвітня школа-інтернат" в Орджонікідзе Дніпропетровської області.

Як раніше повідомлялося, 19 березня близько 22:00 у дворі будинку на площі Шевченка не встановленими особами з автомата був обстріляний автомобіль, у якому знаходився бізнесмен Геннадій Корбан. Був поранений охоронець бізнесмена.

20 березня потерпілий в інтерв'ю телканалам "НТН", "1+1" і "Приват-Дніпро" обвинуватив прокурора Дніпропетровської області в його можливій причетності до спроби вбивства бізнесмена.

21 березня Шуба звернувся в Генпрокуратуру з рапортом про проведення перевірки заяв у засобах масової інформації.

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування