Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пропонують особистий "лікнеп"

П'ятниця, 3 березня 2006, 20:30

Президент Національної атомної енергозберігаючої компанії (НАЕК) "Енергоатом" Юрій Недашковський запрошує Юлію Тимошенко особисто ознайомитися з контрактною угодою з американською компанією "Holtec Іnternatіonal", повідомляє в п'ятницю відділ роботи зі ЗМІ "Енергоатому".

"Я готовий відповісти на будь-які питання щодо контрактної угоди між ДП НАЕК "Енергоатом" і американською компанією "Holtec іntеrnаtіоnаl". Я готовий до публічних дебатів на цю тему з кожним з політиків, які намагаються сьогодні поліпшити власний імідж за допомогою перекручування уяви громадян України щодо дійсного стану речей у ядерній області", - заявив він.

Недашковський також повідомив, що готовий в судовому порядку заперечувати інформацію про таємні угоди, про поховання в Україні імпортних відходів замість збереження власного відпрацьованого ядерного палива тощо".

Як повідомлялося, Тимошенко в лютому 2005 року заявила, що нове централізоване
Сховище буде використовуватися для збереження відпрацьованого палива з інших країн. Проти будівництва сховища в Україні виступили також Партія зелених і блок "Не так!".

"Holtec International" і НАЕК "Енергоатом" у грудні 2005 року уклали контракт на проектування, спорудження і здачу в експлуатацію централізованого сховище сухого типу. Нове сховище буде використовуватися винятково для збереження відпрацьованого ядерного палива з трьох українських АЕС - Ровенської, Української і Хмельницької. Запорізька АЕС уже має своє сховище.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування