Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після Бакая в ефір вийшов розшукуваний Сацюк з дружнім фото з Ющенком

П'ятниця, 3 березня 2006, 21:11

Екс-заступник голови СБУ Володимир Сацюк не виключає, що наказ про порушення проти нього кримінальної справи віддавався в кабінеті президента України

"Зі стовідсотковою достовірністю я не можу сказати і назвати прізвища, але я вважаю, що це було вищк керівництво держави, можливо навіть президент", - сказав він під час телефонного ефіру на 5 каналі.

Він також припустив, що до цього президента могла спонукати інформація, яка надавалася його найближчим оточенням.

"Розуміючи, що президент дає вказівки на основі інформації, яку йому надають, вважаю, що це було ближче оточення президента, яке хотіло отримати винуватого в моїй особі або використати ще якісь свої плани", - сказав Сацюк.

Сацюк ще раз наголосив, що Ющенко в ймовірний день свого отруєння приїхав на дачу першого заступника голови СБУ з власної волі. Він також підкреслив, що не знімав охорону з Ющенка.

Сацюк також передав на ефір 5 каналу разом зі своїм адвокатом фотокартку, на якій зображені Ющенко, Сацюк та тодішній голова СБУ Ігор Смішко в доброму гуморі. Таким чином екс-перший заступник голови СБУ намагався показати, що це була "дружня зустріч".

Як відомо, раніше адвокат Володимира Сацюка Віктор Петруненко заявив, що подаватиме клопотання до генпрокуратури щодо закриття кримінальної справи щодо його підзахисного. Зараз Сацюк перебуває в міждержавному розшуку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування