Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі і "Наша Україна" перефальсифікували один одного?

П'ятниця, 31 березня 2006, 10:15

Партія регіонів заявляє про фальсифікації з боку влади при підрахунку голосів у західних регіонах України.

"Влада беззаконно продовжує фальсифікацію голосів! Нами було засвідчено факти застосування адмінресурсу у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецький областях України", - сказано у заяві партії, поширеній її прес-службою у п’ятницю.

Партія регіонів попереджає Центрвиборчком про кримінальну відповідальність щодо порушення виборчого законодавства.

Крім того, партія заявляє, що ситуація із виборами мера міста Києва "викликає не лише занепокоєння, а й щире обурення діями "Нашої України".

"Ми вимагаємо від президента притягнути до відповідальності всіх, хто винен у тотальному фальшуванні волевиявлення громадян. Ми пропонуємо президенту взяти під особистий контроль перевірку перерахунку голосів", - сказано у заяві.

Партія регіонів також вимагає "взяти під особистий контроль діяльність Безсмертного, Третьякова та Порошенка, які взяли активну та безпосередню участь у організації масових фальсифікацій під час виборчого процесу".

Водночас "Наша Україна" заявляє про фальсифікації на виборах, які відбувалися у регіонах, "які знаходяться під контролем Партії регіонів".

"Пам’ятаючи про досвід, який отримали панове Клюєв та Ківалов під час президентських виборів, що відбулися, ми можемо тільки здогадуватися до яких фальсифікацій вдалася Партія регіонів", - сказано у заяві прес-служби "Нашої України".

За даними "Нашої України", вона отримала "значно вищі результати" по Донецькій, Луганській та Запорізькій областях.

"Наші спостерігачі фіксували значні порушення у цих областях, що на наше глибоке переконання, значно вплинуло на результати виборів", - стверджують представники Блоку.

"Ми будемо домагатися поновлення справедливості та наполягатимемо на перерахунку голосів в цих областях! Ми не допустимо викрадення наших голосів!", - сказано в заяві.

"Наша Україна" також нагадує Партії регіонів про кримінальну відповідальність у разі порушення виборчого законодавства.

"У нас усі підставити заявити про це. У Запорізькій області затримано людина, яка вже почала давати свідчення про технології фальсифікацій, які були задіяні Партією регіонів. Суд дасть свою відповідь", - йдеться у заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...