Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Безсмертного теж є питання для Медведчука

Субота, 4 березня 2006, 21:47

Керівник виборчої кампанії "Нашої України" Роман Безсмертний здивований виборчою кампанією блоку "Не так!".

"Сьогодні представники певних політичних сил бігають по всій Україні і кажуть, що все не так, не туди, досить і так далі", - наголосив він на зустрічі у Залі Волинського державного університету в суботу.

"Це феномен української політики. 14 років туди, а дев’ять місяців не туди і не так", - цитує Безсмертного прес-служба НСНУ.

"Хочеться зустріти Віктора Медведчука і спитати – ну чого ти? Ти 14 років був "туди", і куди ти вивів? Дай людям нормально працювати і вони за два роки зроблять те, що ти не зміг зробити за 14", - сказав Безсмертний.

Прес-служба також повідомляє, що у Запоріжжі в рамках Туру вихідного дня "Україна у нас одна" відбувся брифінг членів політради "Нашої України" Петра Порошенка та Оксани Білозір.

Зокрема, Порошенко прокоментував ситуацію з забороною експорту українського м’яса до Росії.

Він зазначив, що коли б Україна була членом СОТ, то за статутом жодна країна член цієї організації не мала б ніякого права вводити такі санкції. "Тому вступ до СОТ є питанням нашої стратегічної та економічної безпеки", - сказав Порошенко.

"Наша Україна буде базою в новому Парламенті, коаліція має бути сформована. Якщо це не відбудеться – значить тому стали на заваді амбіції окремих політичних лідерів", - наголосив Порошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...