Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Білорусь назвала висловлювання України "не цілком доречними"

Понеділок, 6 березня 2006, 18:24

Міністерство закордонних справ Білорусії розцінило висловлювання глави МЗС України, який висловив сумнів у тому, що президентські вибори в Білорусії будуть чесними та прозорими, як "не цілком доречні".

"Проведення вільних і справедливих виборів відповідно до законодавства повною мірою відбиває прагнення і білоруської сторони", - заявив у понеділок "Інтерфакс" начальник управління інформації, прес-секретар білоруського зовнішньополітичного відомства Андрій Попов.

"Висловлювання голови українського МЗС видаються нам не цілком доречними. У них проглядається, скоріше, партійна приналежність, ніж контекст білорусько-українських відносин", - сказав він.

Прес-секретар МЗС нагадав, що на Загальнобілоруських народних зборах президент Олександр Лукашенко "підкреслював братерський характер відносин між нашими державами і народами, значну роль у яких грає міжнародне торговельне співробітництво".

Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк напередодні заявив в ефірі українського телебачення, що Україна хотіла б, щоб "вибори в Білорусії відбулися чесно і прозоро".

"Те, що відбувається сьогодні, не дає підстав очікувати, що вони будуть саме такими", - сказав український міністр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: