Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович написав листа дружині Ющенка

Вівторок, 7 березня 2006, 09:55

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко зустріне свято 8 березня в Дніпропетровську разом зі своєю мамою й іншими членами родини.

Про це повідомив її прес-секретар Віталій Чепинога, пише газета "Сегодня".

"Можливо, до них підтягнуться і Женя із Шоном Карром, якщо викроять час у своєму рок-турі Україною", - додав він.

За словами Чепиноги, улюблений подарунок у цей день для Тимошенко — квіти.

"Вона навіть по штабу розпорядження видала, щоб ніяких подарунків їй не робили", - додав Чепинога і відзначив, що лідер БЮТ надає перевагу червоним трояндам.

На питання, чи може прес-секретар згадати незвичайний подарунок або привітання Тимошенко в цей день, зроблений у попередні роки, він розповів:

"Його зробила, по-моєму, якась німецька делегація ще в ту пору, коли Юлія Володимирівна була віце-прем'єром в уряді Ющенка. Її члени, мабуть, слабко володіли російською мовою і ще слабкіше розбиралися в наших традиціях", - розповів він.

"Тому разом із квітами піднесли їй і листівку, де поганою російською було написано: "Вітаємо з Днем 8 березня і Військово-морського флоту", — додав він.

У той же час радник лідера Партії регіонів Віктора Януковича Ганна Герман повідомила, що він до 8 Марта особисто підписав вітальну листівку дружині президента Катерині Чумаченко.

Віктор Федорович на цей день скасував усі свої заходи і збирається присвятити його своїй дружині, Людмилі Олександрівні", — сказала Герман.

На питання, як взагалі Янукович вітає в цей день робітниць свого офісу, вона відповла:

"Святково, але скромно. Нас, зазвичай, запрошували до нього в кабінет, і Віктор Федорович особисто всім вручав скромні, я навіть би сказала, офіційні букети".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування