Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" знають, що Тимошенко маніпулює свідомістю

Вівторок, 7 березня 2006, 15:37

"Наша Україна" закликає лідера БЮТ Юлію Тимошенко відмовитися від маніпулювання масовою свідомістю.

“БЮТ зараз насаджує абсолютно бездоказову думку про те, що Блок “Наша Україна” нібито веде переговори з Партією регіонів, а це не відповідає дійсності”, – сказав перший заступник голови Центрвиконкому “Нашої України” Ігор Жданов, повідомляє прес-служба Блоку.

Жданов нагадав, що свої заяви БЮТ ґрунтує на тому, що "нібито у проекті коаліційної угоди, запропонованому “Нашою Україною”, відсутня теза про неведення переговорів з Партією регіонів".

Водночас, за його словами, у проекті про коаліцію присутній пункт про заборону ведення сепаратних переговорів з будь-якими політичними силами, що не входять до складу помаранчевої коаліції, "до яких, зрозуміло, належить і Партія регіонів”

“А у проекті коаліційної угоди, наданому БЮТ, відсутній пункт про неведення переговорів з соціал-демократами об’єднаними і Блоком Вітренко. Тому, слідуючи логіці Юлії Тимошенко, ми закликаємо її не вести переговори з цими політичними силами”, - сказав Жданов.

Ще однією маніпуляцією він вважає заяви БЮТ про побудову в Україні сховища для ввезення ядерних відходів з-за кордону.

"По-перше, попередній договір був укладений ще в грудні 2004 року, і Тимошенко під час свого перебування на посаді прем’єра знала про цей договір і не виступала проти його укладення”, – зазначив Жданов.

“По-друге, у договорі йдеться про зберігання відпрацьованого ядерного палива лише з українських АЕС", - додав він.

Тому, за словами члена "Нашої України", всі ці заяви Тимошенко "є бездоказовими і маніпулятивними, а отже, спрямованими на підрив коаліції помаранчевих сил".

"Ми закликаємо її відмовитися від таких маніпуляцій і на робочому рівні обговорити всі умови створення помаранчевої коаліції”, - сказав Жданов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування