Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко викрив, що Буш благословив союз "Нашої України" і Януковича

Четвер, 20 квітня 2006, 11:58

Лідер КПУ Петро Симоненко вважає, що привітання президентом США Джорджем Бушем Партії регіонів з перемогою на виборах - це згода Держдепу на створення парламентської коаліції між "Нашою Україною" і Регіонами.

Про це заявив лідер українських комуністів, відповідаючи на запитання ЗМІ.

Симоненко зазначив, що така коаліція абсолютно природна, оскількі "ідеологічно між цими політичними угрупованнями немає суттєвих розбіжностей", повідомляє пресс-служба КПУ.

"Якщо проаналізувати списки НУ та ПРУ, то зрозуміло, що за списками цих політичних угруповань до Верховної Ради та у місцеві органи влади прийшли ті, хто керував державою і збив мільярдні статки, знаходячись в одій команді - команді Кучми", - наголосив лідер КПУ.

Лідер комуністів також наголосив, що передвиборчі обіцянки Партії регіонів щодо розвитку єдиного економічного простору та статусу російської мови не стануть на перешкоді створення коаліції НУ-ПРУ.

Симоненко також вважає, що приєднання до коаліції НУ-ПРУ в разі її створення соціалістів Мороза та значної частини БЮТ - це справа часу.

"Фінансово-промислові групи, які заради проходження своїх представників до Верхоної та місцевих рад вклали мільярди гривень у вибори та скупили місця у списках СПУ, БЮТ, НУ та ПРУ, не збираються бути в опозиції. Їм потрібна влада, аби мати доступ до бюджетних коштів, лобіювати інтереси своїх корпорацій", - зазначив Симоненко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування