Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Супротивники екс-зятя Кучми можуть просто не доплисти до Чорного моря

П'ятниця, 21 квітня 2006, 19:03

При транспортуванні в Чорне море спеціалізованих кораблів для глибоководного буріння можуть виникнути проблеми при їхньому проходженні під мостами протоки Босфор.

Про це заявив голова ради директорів і засновник Vanco Energy Company Джин Ван Дайк, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, довжина такого корабля складає 700 футів (1 фут=30,48 см), а його обслуговуючий персонал нараховує близько 120 чоловік.

"Ці кораблі дуже складно одержати. Але ми сподіваємося на залучення такого судна для роботи", - зазначив Ван Дайк.

Голова Vanco Energy Company так само повідомив, що вартість одного дня буріння скважини в цілому складає близько 1 млн. дол., у тому числі один день роботи корабля - 500 тис. дол., а сам процес буріння близько 60 днів.

Як відомо, уряд України 19 квітня визнав американську Vanco International Limited переможцем конкурсу на право підписання угоди про розподіл продукції, видобуток якої буде вестися на Прикерченській нафтогазоносній ділянці надр.

Партнером американської компанії Vanco International Limited виступила британська компанія JNR Limited.

За словами Ван Дайка, компанії на початку 2006 року підписали угоду про спільну участь у конкурсі і з цього часу спільно працювали над розробкою всіх документів.

При цьому він додав, що частки компаній у цьому проекті складають по 50%.

"З самого початку пропозиція на участь у тендері виходила від двох компаній, ми партнери в цьому проекті", - зазначив голова ради директорів.

Компанія JNR Limited представляє інтереси Натаніела Ротшильда і його родини в колишніх радянських республіках Центральної і Східної Європи.

Інвестиційні інтереси компанії простягаються від енергетики і вугільної промисловості до фінансових послуг і нерухомості.

Vanco International Limited - дочірня компанія Техаської Vanco Energy Company, що позиціонує себе як незалежний видобувач, який спеціалізується на глибоководних родовищах Африки.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування