Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький не прийшов до церкви через зарядку

Неділя, 23 квітня 2006, 22:48

Мер Києва Леонід Черновецький не зміг на Великдень прийти до церкви, оскільки вивихнув ногу.

Про це він сказав у неділю під час святкування Пасхи на Майдані Незалежності в Києві, повідомляє "5 канал".

"Всю ніч слухав промову патріарха і вона була мені дуже до серця. Але, на жаль, зранку я роблю зарядку, і так трапилося, що я вивихнув ногу", - сказав Черновецький.

Разом з тим, президент Віктор Ющенко та його дружина Катерина Ющенко відвідали ніч на неділю Великоднє богослужіння у Володимирському соборі в Києві.

Як повідомляє прес-служба президента, службу відправив патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

Ющенко відзначив, що цього року Україна вперше святкує Воскресіння Христове з Благодатним вогнем, привезеним з Єрусалима.

У великодньому кошику президентського подружжя були солодощі – як пояснив Віктор Ющенко, це частина родинної традиції. За словами Катерини Ющенко, кожного року на Великдень вона з дітьми випікає паски та розписує писанки.

Разом з тим, лідер Партії регіонів Віктор Янукович привітав християн України з Великоднем.

"Великодні дзвони нагадують – Христос живе серед нас, і щороку Воскресінням своїм відроджує любов до ближнього, вселяє віру в те, що Добром можна перемогти зло, в те, що світ – порожній і нецікавий, якщо в ньому нема милосердя, якщо люди не можуть переступити через лукавство, через приниження людини людиною задля вивищення себе, задля досягнення якихось примарних цінностей", - підкреслив Янукович.

"Наша Україна" і БЮТ також привітали українців зі святом.

"З давніх-давен свято Великодня або Пасхи в Україні символізувало відродження та оновлення життя, наповнення його наснагою. Ми прагнемо, щоб наша країна та наші громадяни відчули кращі зміни, щоб людські оселі й долі оминали нужда, горе, поневіряння!", - сказано в привітанні "Нашої України".

"Христос Воскрес! Воскресне й Україна!", - вітає християн БЮТ.

"Українська правда" за матеріалами прес-служб

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування