Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після поразки у суді Вітренко і Богословська оголосили план боротьби

Вівторок, 25 квітня 2006, 23:30

Лідер блоку "Народна опозиція" Наталія Вітренко має намір звернутися до Європейського суду, тому що не згодна з рішенням, винесеним Вищим адміністративним судом.

"Це буде наше звернення до Європейського суду", - сказала Вітренко, говорячи про подальші наміри після того, як вона не змогла домогтися визнання результатів виборів недійсними.

Коментуючи постанову суду, вона сказала: "Це значить, що підконтрольна система влади.... і далі буде виконувати політичне замовлення.... Звичайно, ми не зупинимося. Після коми буде продовження".

У свою чергу лідер блоку Юрій Кармазін, коментуючи рішення суду, сказав, що йому "соромно за цих суддів".

"Уперше за останні півтора року стало соромно за Україну. Таке можливо, коли влада втручається в судову систему", - заявив політик.

Кармазін підкреслив, що його блок "не визнає ні це рішення, ні цей суд, ні цю владу".

Лідер партії "Віче" Інна Богословська, коментуючи рішення суду, називав його "кінцем правосуддя в Україні". "Потрібно збирати нові майдани і нових революціонерів", - підкреслила вона.

Як повідомлялося, у вівторок увечері Вищий адміністративний суд України відхилив позови до Центвиборчкому про визнання неправомірними дій ЦВК зі встановлення результатів парламентських виборів.

Станом на 23 годину під стінами суду тривав нечисленний мітинг прихильників сил, що протестували проти результатів виборів. Перед ними виступив Кармазін.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування