Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк не хоче ділитись владою з Приватом

Середа, 26 квітня 2006, 09:15

Фонд держмайна має намір оскаржити рішення Вищого господарського суду від 21 квітня, який визнав збори акціонерів Нікопольського заводу феросплавів, проведене 30 серпня 2005 року групою "Приват", законним.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі ФДМ з посиланням на голову Фонду Валентину Семенюк, "Фонд наполягає на тому, що на момент проходження даних зборів акціонерів у державній власності не було 50%+1 акція, як їх немає і на сьогоднішній день".

ФДМ ще не одержав мотиваційної частини рішення Вищого господарчого суду, після її надходження юристи ФДМ визначаться з варіантом оскарження його в суді вищої інстанції, повідомили в прес-службі.

30 серпня минулого року головою правління підприємства був призначений колишній голова Марганецького ГЗКу (контролюється Приватбанком) Микола Надточенко, головою наглядової ради — заступник міністра промполітики Сергій Грищенко (звільнений з цієї посади указом президента у жовтні минулого року).

Від групи "Приват" у наглядову раду були обрані Геннадій Корбан і Тимур Новіков, заступник голови правління Приватбанку.

Раніше повідомлялося, що Верховний суд 20 січня 2006 року підтвердив незаконність продажу 50%+1 акції НЗФ консорціумові "Придніпров'я", однак його хранитель - Укрсоцбанк (Київ) – й досі не перевів ці акції на рахунок ФДМ.

"Інтерфакс-Україна", "Дело"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування