Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Червоненко надивився мультиків з котом Леопольдом?

Середа, 5 квітня 2006, 12:13

Губернатор Запоріжжя Євген Червоненко готовий до співпраці з усіма політичними партіями та блоками, представленими в обласній та районних радах.

"Я поважаю вибір кожного", - заявив Червоненко на прес-конференції в Запорізькій облдержадміністрації, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Тому налаштований на співпрацю з усіма політичними партіями та блоками, представленими в обласній та районних радах. Маємо розуміти, що наша спільна мета – підвищення добробуту громадян та суспільний спокій", - додав губернатор.

Коментуючи парламентські вибори, Червоненко зазначив: "Нині Україна отримала позитивний досвід проведення справді демократичних виборів".

"Чи не вперше влада зуміла продемонструвати народу, що вибори, як результат демократичних перетворень, дійсно породжують надію на позитивні зрушення в країні", - додав він.

Червоненко переконаний, що "відтепер кожна політична сила нестиме відповідальність за свої передвиборчі обіцянки перед народом".

"Партії працюватимуть постійно, а не активізуватимуть свою діяльність лише безпосередньо перед виборами. До того ж, думаю, що з часом їх кількість значно зменшиться", - додав губернатор.

Також він нагадав, що "облдержадміністрація ініціювала підписання меморандуму про співпрацю з політичними партіями та громадськими організаціями та суворо дотримувалася його".

"Був підписаний меморандум про неучасть у виборчій кампанії всіх основних конфесій Запорізької області", - зауважив Червоненко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування