Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вирок у справі Александрова винесуть у середині літа?

Середа, 10 травня 2006, 15:19

В Апеляційному суді Луганської області на дебатах у середу у справі про вбивство директора Слов'янської ТРК "ТОР" Ігоря Александрова виступив прокурор Валентин Брянцев.

Він повідомив, що в даний час опитано понад тисячу підслідних свідків у справі про вбивство Александрова, передає "Інтерфакс-Україна".

Брянцев ознайомив присутніх з мотивами скоєного злочину, підкресливши, що Александрова убили за допомогою двох бейсбольних біт за $5 тис. і навмисно наносили йому смертельний удар.

Прокурор нагадав, що на рахунку злочинного угруповання Олександра Рибака п'ять вбивств, а також незаконне збереження зброї й укриття від податків.

За його словами, до складу угруповання входили Олександр Онишко, Руслан Турсунов і Дмитро Корицький.

Представник сторони родини Александрова, адвокат Валерій Коновалов повідомив журналістам, що рішення в справі може бути винесене в середині літа, а дебати, швидше за все, протривають до кінця цього тижня.

Слухання кримінальної справи про вбивство журналіста почалося в Луганському апеляційному суді у вересні 2004 року. У безпосередньому скоєнні вбивства Александрова обвинувачуються Онишко, Турсунов і Корицький.

25 квітня 2006 року апеляційний суд завершив судове слідство у справі. У середу, 10 травня почалися дебати - завершальна стадія в судовому процесі в справі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування