Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович розгледів якийсь потрібний сигнал від Путіна

Середа, 10 травня 2006, 18:26

Лідер партії регіонів Віктор Янукович вважає, що багато положень, озвучених президентом Росії Володимиром Путіним у посланні Федеральним зборам, були б дуже потрібні й Україні.

Про це повідомляє сайт Віктора Януковича.

На думку Янукович, президент Росії Володимир Путін у своєму посланні Федеральним Зборам "порушив кілька дуже важливих тем, які кардинально змінюють погляд на розвиток внутрішньої і зовнішньої політики Росії як на найближчу, так і на більш віддалену перспективу".

Найбільше лідера Партії регіонів зацікавив фрагмент виступу Путіна, в якому йшлося про подальшу долю СНД.

"Для мене показовим виглядає той момент, що президент Росії вибудував черговість пріоритетів у відносинах з іншими державами в такий спосіб, що на перше місце поставив саме країни СНД. А вже пізніше – Європейський Союз, США, Китай, країни Азіатсько-Тихоокеанського регіону", - зазначив Янукович.

"Тому я вбачаю в цій деталі певний сигнал про те, що, незважаючи на заяви політиків окремих країн СНД і окремих політиків України про безперспективність СНД, Росія все ж залишає своїм пріоритетом, зокрема, економічне співробітництво з країнами пострадянського простору", - додав він.

На думку Януковича, "Україна як найближчий сусід не може не враховувати тих нових акцентів, які можна побачити в погляді президента Росії".

"Думаю, що аналітикам, в тому числі й українським, ще належить дуже скрупульозно проаналізувати послання Володимира Путіна, нанести висновки цього аналізу на загальну канву української зовнішньої та й внутрішньої політики", - зазначив Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування