Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Івченко знає лише одне трактування своєї відставки

Четвер, 11 травня 2006, 16:11

Звільнений з посади керівника "Нафтогаза-України" Олексій Івченко стверджує, що написав заяву про звільнення в зв’язку з його обранням депутатом.

"Я написав заяву про звільнення мене з посади голови "Нафтогазу" у зв’язку з обранням мене народним депутатом України. І Кабінет міністрів задовольнив моє бажання. Які ще тут можуть бути трактування моєї відставки? Їх просто нема", - зазначив він, передає прес-служба "Нашої України".

Івченко також зазначив, що робота в у вищому законодавчому органі України для нього не є новою, і він із задоволенням займеться законотворчістю у Верховній Раді п’ятого скликання.

Раніше в четвер уряд звільнив Івченка від обов'язків голови правління "Нафтогаз України" відповідно до поданої ним заяви й у зв'язку з обранням народним депутатом.

Також в четвер акціонери "Укрнафти" виключили його з наглядової ради компанії.

Раніше "Українська правда" писала, що Івченко змінив автомобіль Нафтогазу на новий "Mercedes" S-класу, вартістю $215 тис.

12 квітня президент Віктор Ющенко заявив, що наказав керівнику НАК "Нафтогаз України" Олексію Івченку продати Mercedes-Benz вартістю більш 1 млн. грн., що був придбаний для автопарку компанії.

Наступного дня НАК "Нафтогаз України" повідомив, що передав автомобіль Mercedes-Benz S-Class назад до автосалону.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...