Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Помаранчеві" підмочили Морозу репутацію

Субота, 13 травня 2006, 12:35

Перший секретар Київського міськкому Соцпартії Валентина Семенюк вважає, що участь СПУ в помаранчевій революції погіршила результати партії на парламентських виборах.

Про це вона повідомила, виступаючи з доповіддю на третьому етапі XVI звітної конференції Київської міської організації СПУ.

На її думку, слід визнати, що були недооцінені "деякі негативні моменти загальнополітичної ситуації".

За її словами, помаранчева революція змінила позиціювання СПУ серед інших політичних сил, і це не могло не позначитися на поглядах частини прибічників партії.

"Наше входження до помаранчевої коаліції вони сприйняли як перехід на бік націоналістів і лібералів", - сказала Семенюк. Натомість, додала вона, "на наш бік перейшов дуже нестійкий електорат".

Семенюк також спрогнозувала зміну нинішньої конфігурації сил у Київраді.

Вона підкреслила, що на відміну від ВР, у місцевих радах немає імперативного мандату і нинішня конфігурація сил у Київраді змінюватиметься.

"Треба тільки працювати над тим, щоб ці зміни були на нашу користь", - сказала вона.

За її словами, вперше за свою історію Київська організація СПУ має в Київраді свою постійну фракцію.

Водночас, зазначила вона, співвідношення сил у Київраді таке, що повноцінно працювати фракція зможе тільки блокуючись з іншими політичними силами – або з більшістю, ядром якої є Блок Леоніда Черновецького, або з БЮТ та Громадським активом Києва, і тоді СПУ опиниться в опозиції.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування