Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз виявився оптимістичнішим за своїх соратників

Субота, 13 травня 2006, 13:41

Лідер Соцпартії Олександр Мороз сподівається, що в понеділок-вівторок підготовлені документи про формування парламентської коаліції будуть подані на розгляд президенту.

Про це він повідомив у суботу в інтерв'ю журналістам у Києві.

При цьому Мороз відзначив, що його позиція щодо формування коаліції у форматі трьох політичних сил не змінилася.

"Я залишався і сьогодні продовжую залишатися прихильником коаліції у форматі трьох політичних сил", - підкреслив він.

Крім того, лідер соціалістів нагадав, що, відповідно до соціологічних досліджень, 49% громадян України виступають за створення коаліції саме в цьому форматі і тільки одна третина населення вважає, що коаліція повинна бути більш широкою.

Як повідомлявся, раніше перший секретар політради СПУ Йосип Вінський прогнозував, що процес створення парламентської коаліції затягнеться до 24 травня.

Він також назвав необґрунтованими звинувачення Партії регіонів на адресу БЮТ і "Нашої України" про блокування діяльності робочої групи з підготовки першого засідання парламенту нового скликання.

"Такі заяви потрібно сприймати спокійно", - сказав Мороз.

За його словами, СПУ також може сказати про блокування Партією регіонів діяльності робочої групи.

Він відзначив, що, наприклад, представники Партії регіонів могли б проголосувати на посаду керівника робочої групи за поданням СПУ за кандидатуру Івана Бокия.

При цьому лідер соціалістів висловив упевненість в тому, що чергова сесія Верховної Ради нового скликання почне свою роботу в установлений термін.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування