Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО, МОРОЗ І БЕЗСМЕРТНИЙ ХОЧУТЬ ТИМЧАСОВО РОЗПУСТИТИ ПАРЛАМЕНТ

Четвер, 25 травня 2006, 11:44

Лідери блоку Тимошенко, "Нашої України" та Соцпартії планують завершити узгодження угоди про коаліцію до 7 червня.

Як повідомив лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний, робоча група з формування коаліції пропонуватиме оголосити перерву в роботі парламенту до 7 червня, щоб за цей час підготувати документ.

Безсмертний додав, що від середи працює робоча група всіх трьох сил, яка займається підготовкою проекту.

"Керівними органами БЮТ, "Нашої України" та СПУ прийнято рішення про формування коаліції демократичних сил", - сказав Безсмертний.

В свою чергу лідер БЮТ Юлія Тимошенко зазначила: "Візьмемо будь-який варіант за основу і доопрацюємо його – і нікому не дамо зруйнувати цей шанс, який вдруге отримала Україна".

Вона також зазначила, що майбутня коаліція готова представити частину документів коаліційної угоди до сьомого червня.

У свою чергу Безсмертний не зміг сказати, який конкретно документ взятий за основу робочою групою. "Те, хто автор, якої частини, визначити неможливо. Це документ, з яким працює робоча група", - сказав Безсмертний.

Він додав, що президент Ющенко зустрінеться з представниками трьох політичних сил. "Як тільки буде готове наше бачення розвитку України – це може відбутися найближчим часом", - додав він.

На прес-конференції були присутні практично всі представники робочої групи зі створення коаліції демократичних сил, керівники і виконуючий обов'язки прем’єр-міністра Юрій Єхануров.

Біля мікрофонів журналістів сиділи Безсмертний, Тимошенко та Мороз, тоді як Єхануров займав місце з самого краю великого столу у кінозалі парламенту.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування