Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутат Януковича помер від поранень

Середа, 3 травня 2006, 11:17

Депутат Запорізької міськради від Партії регіонів Володимир Разгуляєв, на якого в суботу, 29 квітня, напали невідомі, помер після отриманих ножових поранень.

Про це агентству "Інтерфакс Україна" повідомили в Запорізькому обласному центрі екстремальної медицини.

"Володимир Разгуляєв помер, не приходячи до свідомості, о 20.49 2 травня", - повідомили в центрі.

28 квітня близько 20.30 було скоєно напад на депутата Запорізької міськради від Партії регіонів, комерційного директора ТОВ "Олександр ЛТД" Володимира Разгуляєва.

Двоє невідомих, у під'їзді його будинку на вул. Космічній, напали на депутата, нанесли ножові поранення і сховалися. Разгуляєв був доставлений у 5-у міську лікарню Запоріжжя, де був прооперований.

За фактом нападу на Разгуляєва порушено кримінальну справу. Слідство розглядає кілька версій події. У тому числі професійну і громадську діяльність.

Раніше представники запорізької організації Партії регіонів заявили про політичні мотиви нападу на Разгуляєва. Напередодні нападу кандидатура Разгуляєва була висунута на посаду заступника мера Запоріжжя.

1 травня виконком Запорізької міськради категорично відкинув політичні обвинувачення, висловлені представниками Партії регіонів у зв'язку з нападом на Разгуляєва.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування