Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка попросять Єханурова відпустити вболівальників дивитися футбол

Вівторок, 30 травня 2006, 14:14

Секретаріат президента має намір звернутися до уряду з проханням розглянути пропозицію президента Федерації футболу Григорія Суркіса і скоротити робочий день 14 червня - день першої гри збірної України з Іспанією на чемпіонаті світу в Німеччині.

Про це повідомив у вівторок керівник головної служби гуманітарної політики секретаріату президента Маркіян Лубківський, передає "Інтерфакс-Україна".

"З такою ініціативою виступив Григорій Суркіс. Він передав свою пропозицію на адресу президента і Кабміну. Пропозиція обробляється в секретаріаті президента України, і секретаріат має намір звернутися в Кабмін, щоб там розглянули дану ініціативу", - сказав Лубківський.

Реклама:

Співрозмовник агентства також додав, що особисто він схвалює таку пропозицію, тому що "дійсно, дуже важливо, підтримати нашу команду".

Ініціативу голови ФФУ також підтримує Міністерство зі справ сім"ї, молоді і спорту, яке також виклало свою позицію секретаріату президента і Кабміну.

Збірна України дебютує на чемпіонаті світу. Матч Іспанія-Україна почнеться в Лейпцигу 14 червня в 16:00 (за київськии часом).

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування