Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі не зрозуміли, чому вони запізнилися

Четвер, 4 травня 2006, 12:34

Партія регіонів уже підготувала проект коаліційної угоди, першим пунктом якої є забезпечення виходу України з економічної стагнації.

Про це заявив один лідерів партії Микола Азаров в інтерв'ю журналістам у четвер у Києві.

"У нас проект нашої угоди вже готовий, ми його розіслали всім нашим партнерам по переговорам. Ми маємо тільки непряме свідчення того, що наша пропозиція вивчається", - сказав він.

За його словами, розділ про розподіл посад між учасниками коаліції є останнім у цій угоді.

"У нашому проекті коаліційної угоди на першому місці стоїть питання забезпечення виходу України з економічної кризи, питання забезпечення прискореного економічного росту, а далі випливають ті вимоги до кандидатур в уряд, що зможуть професійно забезпечити реалізацію цих питань", - сказав Азаров.

Відповідаючи на питання про те, хто є партнерами для Партії регіонів за коаліційною згодою, і з ким уже ведуться переговори, він підкреслив: "Для нас - усі партнери. Сьогодні всі, що сиділи в залі (де проводилося засідання робочої коаліційної групи), - усі для нас партнери. Ми з усіма готові почати переговори".

"Але сьогодні ми тільки непрямо чуємо, що Роман Безсмертний (глава ради "Нашої України") заявляє, що нібито наші пропозиції запізнилися", - сказав він.

При цьому Азаров відзначив, що "не можуть запізнитися реальні, конкретні пропозиції по виходу зі стадії рецесії, стадії стагнації, стадії спаду".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування