Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати знову не домовились, як домовлятись про сесію

П'ятниця, 5 травня 2006, 18:04

Члени підготовчої депутатської групи по проведенню першого засідання нового парламенту не підтримали кандидатуру представника Компартії Адама Мартинюка на посаду голови групи.

Про це в п'ятницю повідомив журналістам член підготовчої групи від КПУ Валентин Матвєєв.

За його словами, за кандидатуру Мартинюка проголосували 14 членів групи, а 17 не брали участь у голосуванні (усього до складу групи входить 31 представник політичних сил, що перемогли на парламентських виборах).

Реклама:

За його словами, інші кандидатури на посаду керівника підготовчої групи не пропонувалися.

Крім того, сказав він, на посаду заступника підготовчої групи запропонована кандидатура представника Партії регіонів Андрія Клюєва, секретаря групи - кандидатура члена блоку "Наша Україна" Петра Порошенко.

Пізніше Порошенко повідомив, що наступне засідання підготовчої групи відбудеться 11 травня в 12.00.

ВІДЕО ДНЯ

Він відзначив, що в ході п'ятничної зустрічі члени групи не змогли прийняти рішення про обрання керівника групи, його заступника, а також секретаря.

Разом з тим, Порошенко висловив надію, що на засіданні 11 травня рішення про обрання керівництва підготовчої групи буде прийнято.

Крім того, він висловив думку, що найбільш ймовірною датою проведення першого засідання Верховної Ради буде названо 24-25 травня.

Як повідомлялося, у четвер засідання підготовчої групи було перенесено на п’ятницю через неявку великої кількості її членів.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування